برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

پایان فیلترینگ با فناوری Direct to cell اینترنت استارلینک

نوشته شده در تاریخ1 سال پیش 743
دوست داشتن0

 اینترنت ماهواره ای استارلینک به کاربران اجازه می‌دهد تا با استفاده از گوشی‌های LTE خود به شبکه ماهواره‌ای استارلینک متصل شده و در هر نقطه‌ای که آسمان را ببینند، از اینترنت ماهواره‌ای بهره‌برند. بدون نیاز به تغییرات در سخت‌افزار یا نرم‌افزار گوشی، کاربران می‌توانند از این سرویس برای ارسال پیامک و برقراری ارتباط صوتی استفاده کنند. استارلینک اعلام کرده که تا سال 2025 این سرویس جدید به نام "Direct to Cell" را ارائه خواهد داد.

ماهواره‌های مورد استفاده در این سرویس ابتدا توسط راکت‌های فالکون ۹ اسپیس ایکس به فضا ارسال می‌شوند و سپس استارشیپ این وظیفه را بر عهده می‌گیرد.

بسیاری از کاربران با شنیدن اخبار مرتبط با اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، امیدوار و مشتاق به شناخت بیشتر از اینترنت ماهواره‌ای و به ویژه پروژه استارلینک اسپیس ایکس شده‌اند.

در این مقاله، می‌خواهیم بیشتر با اینترنت ماهواره‌ای آشنا شویم و به تحلیل پروژه استارلینک اسپیس ایکس بپردازیم.

این سرویس بسیار منحصر به فرد و پیشرفته‌ای به نام "اینترنت ماهواره‌ای استارلینک" توسط شرکت استارلینک و با همکاری شرکت فضایی اسپیس ایکس توسعه داده شده است.

این سرویس نه تنها توانایی ارتباط در نقاط دورافتاده را فراهم می‌کند بلکه باعث ایجاد یک تغییر بزرگ در فرصت‌های ارتباطی به کاربران می‌شود.

 اینترنت ماهواره ای استارلینک

از زمان معرفی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، این پروژه به عنوان یک راهکار نوآورانه و پیشرفته در حوزه ارتباطات جلب توجه کاربران در سرتاسر جهان کرده است. از امکانات و قابلیت‌های منحصر به فرد اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بهره‌مند شدن و با استفاده از آن، ارتباط با دنیا را با کیفیت بالا تجربه کرد.

در آینده، توسعه‌های بیشتری برای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک و پروژه استارلینک اسپیس ایکس پیش‌بینی می‌شود.

این پروژه به تدریج در سراسر جهان گسترش خواهد یافت و ارتباطات جهانی را به یک سطح جدید خواهد رساند.

بنابراین، این به کاربران امکان می‌دهد تا به راحتی و با کیفیت بالا به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک دسترسی پیدا کنند و از امکانات و مزایای آن بهره‌ برند. این سرویس باعث شده تا افراد به دنیای اینترنت بدون محدودیت‌های مکانی و فیلترینگ دست یابند و از ارتباطات بهتر و کارآمدتری بهره‌مند شوند.

برای اطلاعات بیشتر و جزئیات فنی، شما می‌توانید به وب‌سایت رسمی استارلینک به آدرس starlink.com مراجعه کنید.

معرفی سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک:

در سال ۲۰۲۵، یک سرویس نوآورانه به نام "Direct to Cell" (مستقیم به گوشی) تازه‌ترین رویکرد در ارتباطات و اتصال به جهان را به ما معرفی خواهد کرد. این سرویس جدید توسط استارلینک ارائه شده و بدون نیاز به سخت‌افزار اضافی، به تمام گوشی‌های هوشمند دارای قابلیت ۴G اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به هیچ بروزرسانی یا تغییر در سخت‌افزار از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک بهره‌برند.

استارلینک با افتخار اعلام می‌کند که می‌توانید از این سرویس در تقریباً هر نقطه‌ای روی زمین بهره‌برید. سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک، که به عنوان "Direct to Cell" نیز شناخته می‌شود، نمایانگر بی‌نظیرترین فناوری اینترنت است و به کاربران این امکان را می‌دهد تا حتی در مناطق دورافتاده و بیرون از دسترسی شبکه‌های معمولی اینترنت، از مجموعه‌ای گسترده از گزینه‌های ارتباطی بهره‌مند شوند.

بگذارید برای گفتگوهای تصویری با کیفیت بالا، شیرینی بازی‌های آنلاین و … داشته باشید. با سرویس Direct to Cell، شما به طور بی‌وقفه و با عملکرد برجسته به دنیای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک وصل خواهید بود.

این سرویس آماده  مفهومی جدید از اتصال و ارتباط است و ارتباطات جهانی را به شیوه‌ای بی‌نظیر ارائه می‌دهد.

بدون نیاز به تجهیزات اضافی، گوشی هوشمند شما تبدیل به دروازه‌ای برای دنیای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک می‌شود. از محیط‌های شهری شلوغ گرفته تا مکان‌های روستایی دورافتاده، اتصال به گوشی (Direct to Cell) تضمین می‌کند که شما به مدت طولانی در تماس با دنیا باقی بمانید.

 اینترنت ماهواره ای استارلینک

آینده ارتباط با اینترنت ماهواره‌ای استارلینک با Direct to Cell را پذیرفته و دنیایی از امکانات را بدون هیچ فیلترینگی در دستان خود تجربه کنید.

نحوه عملکرد اینترنت ماهواره‌ای استارلینک Satellite Internet، به طرزی بسیار شبیه به دکل‌های مخابراتی عمل می‌کند و چیزی نمانده  که از چند ماه دیگر، امکان استفاده از این سرویس شگفت‌انگیز آغاز شود.

این سرویس به تلفن همراه شما اجازه می‌دهد تا ارتباط‌های مکالمه‌ای، پیامکی و اتصال به اینترنت را از طریق اپراتورها برقرار کند، در حالی که ایستگاه‌های زمینی ما داده‌ها را به ماهواره‌های فضایی ارسال می‌کنند.

این ماهواره‌ها از نسل جدید مودم‌هایی به نام eNodeB نیز برخوردار هستند. مودم پیشرفته eNodeB وظیفه تأمین اتصالات LTE را دارند و ارتباطات ایستگاه‌های زمینی را به فضا انتقال می‌دهند. این ماهواره‌های نسل جدید مجهز به مودم‌های eNodeB هستند که عملکرد مشابه آنتن‌های موبایل را در فضا انجام می‌دهند.

این سرویس توسط یک سری از شرکای بین‌المللی در کشورهای آمریکا و کانادا ارائه می‌شود، که داده‌ها را به صورت رومینگ بین آن‌ها انتقال می‌دهند، و به اینترنت ماهواره‌ای با عنوان "اینترنت ماهواره‌ای استارلینک" متصل می‌شوید.

هدف اصلی این اقدام پایان دادن به فیلترینگ و ایجاد دسترسی جهانی به اینترنت می‌باشد.

مزایا و مشکلات استارلینک Satellite Internet

مزایا ی  اینترنت ماهواره ای استارلینک :

پوشش گسترده: استارلینک امکان دسترسی به اینترنت در مناطقی که دسترسی به اینترنت سنتی محدود است، را فراهم می‌کند.

سرعت بالا: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به کاربران سرعت بالایی ارائه می‌دهد که برای مصارف مختلف ایده‌آل است.

پایداری: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک امکان اتصال پایدار در شرایط مختلف را فراهم می‌کند.

آینده‌پژوهی: اسپیس ایکس قصد دارد هزینه‌های اینترنت ماهواره‌ای را در آینده بهبود بخشد و به تعداد بیشتری افراد دسترسی به اینترنت با سرعت بالا بدهد.

Futurology

    شاید این مقاله هم برای شما جذاب باشد: افزایش سرعت موبایل با چند قدم ساده     

مشکلات  اینترنت ماهواره ای استارلینک :

قیمت بالا: استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک هزینه‌های بالایی دارد و برای برخی افراد ممکن است گران باشد.

سرعت نسبت به فیبر نوری: ممکن است سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک کمتر از اینترنت فیبر نوری باشد.

ابتدایی بودن: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک هنوز در مراحل ابتدایی توسعه است و احتمالاً نیاز به بهبودات دارد.

با ادامه توسعه این پروژه، ممکن است مزایا و مشکلات آن نیز بهبود یابند.

استارلینک Satellite Internet برای چه افرادی مناسب است؟

قبل از هر چیز، باید بگوییم که استارلینک Satellite Internet یک پروژه بزرگ و بلندمدت است که هدف نهایی آن تأمین اینترنت پرسرعت و ارزان در سرتاسر دنیاست. این اهداف عظیم در آینده محقق خواهند شد، اما در حال حاضر، باید در نظر داشت که این تکنولوژی در مراحل ابتدایی توسعه قرار دارد و تمامی اهداف آن در کوتاه مدت قابل دستیابی نیست.

 اینترنت ماهواره ای استارلینک

اما این سرویس برای چه کسانی مناسب است:

1. مناطق دورافتاده: استارلینک Satellite Internet به مناطق دورافتاده که دسترسی به اینترنت با سرعت مناسب ندارند، امکان اتصال به اینترنت با سرعت معقول را فراهم می‌کند.

2. مسافران : افرادی که به طور مداوم در حال سفر و کمپ می‌باشند، می‌توانند با استفاده از استارلینک Satellite Internet ارتباط با دنیا را حفظ کرده و از اینترنت پرسرعت در هر نقطه‌ای از جهان بهره‌مند شوند.

3. افرادی که نیاز به اتصال پایدار دارند: استارلینک Satellite Internet به کاربران این امکان را می‌دهد تا در مواقعی که اتصال اینترنت ثابت و پایدار ندارند، از اتصال ماهواره‌ای با سرعت مناسب استفاده کنند.

4. محل‌هایی که از اینترنت‌های سنتی کیفیت پایینی دارند: در برخی موارد، اینترنت‌های DSL، کابلی یا فیبر نوری در محلی کیفیت پایین دارند و افراد به دنبال یک گزینه ارتقاء دهنده هستند. استارلینک Satellite Internet می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای بهبود کیفیت اتصال باشد.

با این حال، باید در نظر داشت که در حال حاضر سرعت اینترنت استارلینک نسبت به برخی سرویس‌های DSL و فیبر نوری کمتر است و هزینه‌ی اشتراک آن نیز بالاتر از بسیاری از سرویس‌های متداول است. اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به تدریج درحال توسعه است و در آینده احتمالاً به یک گزینه جذاب‌تر تبدیل خواهد شد.

اما برای افرادی که در حال حاضر به دنبال اتصال پرسرعت و پایدار هستند، ممکن است باید منتظر توسعه‌های بیشتری در این زمینه باشند.

آیا اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران فعال می‌شود؟

قبل از بررسی اینکه آیا اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران قابل دسترسی خواهد بود یا خیر، نحوه فعالسازی آن در ایران را توضیح می‌دهیم. برخی از اپراتورها داده‌ها را به ایستگاه‌های زمینی ارسال می‌کنند و این ایستگاه‌ها آنتن‌ها را دریافت می‌کنند، اما نقشی در ارتباطات داخلی ندارند.

سازمان مخابرات جهانی اعلام می‌کند که برای فعال کردن اینترنت در کشورها باید مجوز داشت، اما استارلینک Satellite Internet در ایران مجوز رسمی ندارد، با این حال، ماهواره‌های آن در ایران فعالیت دارند. این اتفاق می‌تواند راهی برای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران راه‌اندازی کند.

1 نظر
  • Maziar

    Maziar 1402-10-13 پاسخ

    دوستان عزیز لطفا چند دقیقه متن بنده رو به عنوان یک کارشناس ارشد الکترونیک بخونین تا متوجه بشید داستان چیه و این تبلیغات درباره اینترنت ماهواره‌ای بدون نیاز به رسیور و با ارتباط مستقیم با گوشی اساسا الکی و بی‌پایه‌ست.
    واسه اینکه تخصصی بخوام توضیح بدم باید سه ترم دانشگاهی براتون مطلب بنویسم ولی عامیانه‌ترین حالتو براتون توضیح میدم و امیدوارم بقیه دوستان که اطلاعات دارن مطلب بنده رو کامل کنن.
    عزیزان در حال حاضر همه‌ی ما برای دریافت و ارسال دیتا با گوشی موبایل به دکل‌های متعددی که در شهرها و راهها و مناطق مختلف کشور احداث شدن متکی هستیم و طبق قواعد مخابراتی فاصله‌ی حداکثری این دکل‌ها در فضای شهری بین یک تا ۶ کیلومتر و در فضاهای بدون مانع و مستقیم حدود سی کیلومتر است.چون ما در موضوع اینترنت پهن باند حرف میزنیم برای ارتباط موثر بین گوشی و آنتن روی دکل نهایت فاصله میتونه ده کیلومتر باشه اونم بدون تداخل عوارض محیطی.اینو تا اینجا گوشه ذهنتون داشته باشین.
    برای ارسال و دریافت اطلاعات از امواج الکترومغناطیسی استفاده میشه که این امواج دارای چند پارامتر مهم منطبق بر قوانین فیزیک هستند.یکی بحث فرکانس این امواجه، یک مورده دیگه طول موج این امواجه و البته موارد دیگه هم هست که الان نیازی به توضیحشون نیست.
    اول باید بگم ما برای انتقال اطلاعات اعم از ویدئو و صوت یا کلا دیتا ، یک موج حامل یا کری‌یر داریم که اون اطلاعاتمونو با قواعد و قوانین خاصی روی این موج حامل قرار میدیم و سپس این ترکیبو انتقال میدیم.به این قرار دادن دیتا روی موج حامل اصطلاحا ماژولیشن گفته میشه که البته در ایران اصطلاح مودوله متداول شده.حالا دقت کنین که هرقدر دیتا ما دارای کیفیت و جزعیات بیشتری باشه عملا مجبوریم فرکانس موج حامل را بالاتر ببریم که این خودش بحث پهنای باند را میاره وسط که الان به اون داستان کاری نداریم ولی درکل اینو به ما میرسونه که هرچه کیفیت بالاتر بخوایم عملا فرکانس کاری بالاتر میره. یعنی قبلا مثلا ویدیو کیفت معمولی داشتیم فرکانس کاریمون ۲۰۰مگاهرتز بود ، شد اچ‌دی فرکانسمون رفت تا ۳گیگا هرتز ، شد فرکی فرکانسمون رفت تا ۱۵گیگاهرتز و همینطور با افزایش کیفیت و جزعیات اون دیتا فرکانس کاری و پهنای باند مورد نیازمون بالا و بالاتر میره.(اعدادی که بالا گفتم مثال بود)
    خب در بحث انتقال اطلاعات بین موبایل و ماهواره ما دو قاعده‌ی مهم داریم: اول فاصله‌ی فرستنده تا گیرنده و دوم کیفیت و حجم اون اطلاعات یا داده‌ها.
    پس طبق مطلبی که بالاتر گفتم برای اینکه بتوانیم کیفیت اطلاعاتو بالا ببریم مثلا ویدئوهای با کیفیت بفرستیم مجبوریم فرکانسو بالا ببریم، در حد چند ده گیگا هرتز و همچنین چون بحث اتصال مستقیم گوشی به ماهواره هست پس فاصله هم مهم میشه که برای اینکه اطلاعاتو در فواصل زیاد انتقال بدیم دو امکان قابل بررسی میشه: اول توان فرستنده_گیرنده (مثلا موبایل) را بالا ببریم ، دوم طول موج را افزایش بدیم. (نزدیکترین مدار ماهواره‌ای موجود ۱۵۰کیلومتر با زمین فاصله داره)
    اینجا یه مورد باید توضیح داده بشه: اینکه طول موج چیه؟
    طول موج که به لاندا معروفه از تقسیم سرعت موج بر فرکانس بدست میاد، سرعت موج تقریبا برابر با سرعت نور است که حدودا سیصدهزار کیلومتر بر ثانیه است. از این رابطه میشه نتیجه گرفت برای بالا بردن طول موج الزاما فرکانس کاهش میابد و بالعکس.همینجا یک تناقض بوجود میاد که یکی از مهمترین موضوعاته، اینکه همینطور که گفتم برای بالا بردن کیفیت دیتا نیاز داریم فرکانس اطلاعات ارسالی را بالا ببریم و با این کار مطابق قوانین فیزیک طول موج ما پایین میاد که این باعث میشه یکی از راههای افزایش برد برای انتقال اطلاعات که بالا بردن طول موج بود عملا منتفی بشه.
    خب میمونه راه دوم که بالا بردن توان فرستنده_گیرنده است(ماهواره _موبایل) که در این مورد هم عملا امکانش نیست چرا که نهایت توان مجاز سیگنال‌ها و امواج انتشاری در فرکانس‌های بالا برای آسیب نرسیدن به موجودات زنده مثل انسان اگر اشتباه نکنم در حد میکرو وات یا میلی واته که این مقدار توان نهایت بردی که میتونه تامین کنه همون یکی دو کیلومتر و نه بیشتره.
    پس به لحاظ قوانین فیزیک و اصول و فروع مخابرات و امواج الکترومغناطیس به هیچ وجه با تکنولوژی موجود امکان اتصال گوشی‌های موبایل فعلی و ماهواره وجود ندارد مگر یا تغییرات بنیادی روی گوشی‌ها انجام بشه یا مدارها و وسایل واسط این ارتباطو ممکن کنن که الان استارلینک با رسیور و دیش و کلا مدارهای واسط که بسیار گران‌قیمت هستن(حدود ۷۰۰ تا۳هزار دلار) اینکارو انجام داده. وگرنه درحد مکالمه و پیامک یا نهایت در حد انتقال دیتای چند کیلو بایتی این ارتباط مستقیم امکانش میتونه باشه.
    تازه این موردی که بنده گفتم یکی از دهها مشکل سر راه ارتباط مستقیم ماهواره‌ایه. مسائلی مثل لتنسی ، صرفه اقتصادی ، تداخل و چند موضوع دیگه هم هست که بعداز حل مشکل فاصله و توان تازه باید برای اونها هم راه‌حل پیدا بشه بعد میشه امیدوار بود این ارتباط مستقیم بین موبایل و ماهواره شاید امکانپذیر بشه و تازه شاید با ارزان شدن همگانی بشه.
    امیدوارم تونسته باشم ساده توضیح بدم که عزیزان متوجه بشن
ارسال نظر
پاسخ دهید
روش های ارتباط با ما