برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

لیست وسایل و ابزار مورد نیاز تعمیرات موبایل

نوشته شده در تاریخ3 سال پیش 4202
دوست داشتن11

 شغل تعمیرات موبایل امروزه به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل در سطح کشور مطرح است. شما با هر سطح تحصیلات و بدون محدودیت سنی میتوانید در این شغل وارد شوید, البته ناگفته نماند که علاقه و انگیزه ی شما به عنوان دو عامل مهم در موفقیت بسیار تاثیرگذار است.

  برای شروع و کسب درآمد در این زمینه نیاز به سختگیری نیست. شما می توانید با تهیه ابزار تعمیرات موبایل در سطح مبتدی و با اجاره ی یک میزکار کوچک در یک فروشگاه موبایل و یا لوازم جانبی گوشی کار را  آغاز کنید. 

  • برای شغل تعمیرات موبایل به چه وسایلی احتیاج داریم؟
  • بهترین مارک ابزار تعمیرات موبایل چیست؟
  • بودجه ی لازم برای خرید ابزار و وسایل تعمیرات موبایل چقدر است؟
  • هنگام خرید ابزار تعمیرات  موبایل باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

در این مقاله لیستی از مهمترین ابزارآلات تعمیرات موبایل را گرد آورده ایم که میتواند برای شروع کار تعمیرات موبایل مناسب باشد. همینطور بهترین مارک ابزار تعمیرات موبایل را نیز معرفی میکنیم.

لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل:

  1. لوپ
  2. هیتر و هویه
  3. منبع تغذیه
  4. سپراتور
  5. مولتی متر
  6. پیچگوشتی
  7. چسب و لامپ UV
  8. اسپاتول و قاب باز کن
  9. پنس سر صاف و سرکج
  10. تیغ و کاتر
  11. تمیز کننده برد 
  12. سیم لحیم
  13. سیم جامپر
  14. گیره برد و گیره ی آی سی
  15. خمیر قلع
  16. خمیر فلکس 
  17. روغن لحیم
  18. سیم قلعکش
  19. پمپ قلع کش
  20. نوک هویه
  21. احیا کننده نوک هویه
  22. اسپری و حلال چسب
  23. ابزار های ایمنی تعمیرات موبایل

در ادامه به معرفی این ابزار و بهترین مارک ابزار تعمیرات موبایل خواهیم پرداخت.

مهمترین ابزار تعمیرات و بهترین مارک لوازم تعمیرات موبایل:

1. لوپ ها :

اجزای الکتریکی روی برد های موبایل بسیار کوچک هستند. برای تعمیر برد های الکترونیکی به خصوص برد های موبایل ابتدا باید بتوانیم این قطعات را از نژدیک ببینیم و سپس به تعمیر آن ها بپردازیم. در این مورد لوپ ها و میکروسکوپ ها به عنوان یک ابزار بزرگنمایی حرف اول را میزنند.

با پیشرفت تکنولوژی انواع مختلفی از  لوپ تعمیرات موبایل موجود یافته است و روز به روز به تنوع این ابزار افزوده میشود و همین مسئله انتخاب این ابزار را سخت میکند.

از بهترین مارک لوپ های تعمیرات موبایل میتوان به برند یاکسون, سانشاین, مکانیک, کایلیوی و RF4 اشاره کرد.  پیشنهاد میکنیم در این مورد  مقاله ی راهنمای جامع لوپ تعمیرات موبایل را مطالعه نمایید.

 

.

.

.

 

 

2. هیتر و هویه:

هویه به عنوان یک ابزار اساسی در اتصال و یا جداسازی قطعات روی برد ها استفاده میشود. در واقع وسیله ایست که حرارت را به صورت مستقیم (اتصال فلز به فلز ) منتقل میکند.

از هیتر تعمیرات موبایل  نیز برای جداسازی اجزای داخلی برد که قابلیت دسترسی مستقیم را ندارند (نظیر آی سی ها ) استفاده میشود, در واقع ابزاریست که گرما را به صورت غیر مستقیم (باد هوای گرم ) منتقل میکند.

در مدل های جدید گوشی های موبایل در ظاهر و پشت گوشی پیچی برای باز کردن وجود ندارد. در بعضی از موارد برای باز کردن گوشی باید از طریق باز کردن پنل پشتی و یا از طریق جدا کردن نمایشگر اقدام کرد, این قطعات با چسب اتصال یافته اند و برای جدا کردن آن ها باید با انتقال حرارت از طریق هیتر و یا سشوار صنعتی چسب را نرم کرد, البته گاهی در اثر سفتی زیاد چسب در کنار هیتر از حلال چسب نیز استفاده میشود.

از بهترین مارک های هیتر و هویه میتوان به برند کوییک, گرداک, یاکسون, سوگون, کایلیوی اشاره کرد.

معمولن در نسخه های میان رده هیتر و هویه در یک دیوایس عرضه میشود.

نظیر هیتر و هویه ی معروف کوییک 715 ,  کوییک 706W+  و یا  gordak 952 اما بعضی به صورت کاملن حرفه ای تر به صورت جداگانه عرضه  میشوند مانند هیتر کوییک TR1300A و یا هویه ی کوییک TS1200A , شما به عنوان تعمیرکار و در سطح مبتدی و یا حرفه ای و بسته به میزان بودجه ای که در اختیار دارید میتوانید یکی از این موارد را انتخاب کنید.

      

جهت آشنایی با انواع مدل هیتر و هویه و معرفی بهترین مارک ها پیشنهاد میکنیم مقاله ی راهنمای جامع در انتخاب بهترین هیتر و هویه ی تعمیرات موبایل  را مطالعه کنید.

 

3. منبع تغذیه:

برای شوک دادن به باتری, شارژ مستقیم باتری, روشن کردن گوشی هایی که در اثر مشکل باتری خاموش شده اند, تست جریان کشی و... مورد استفاده قرار میگیرد.

داشتن یک منبع تغذیه از ضروریات هر تعمیرگاه موبایلیست.

از بهترین مارک های منبع تغذیه میتوان به مدل های سانشاین, مکانیک, داژنگ, Yihua اشاره کرد.

 

جهت آشنایی با انواع مدل منبع تغذیه و کارایی آن در تعمیرات موبایل پیشنهاد میکنیم مقاله ی کاربرد منبع تغذیه در تعمیرات موبایل را مطالعه نمایید.

 

4. سپراتور:

برای بلند کردن قطعاتی که با چسب اتصال یافته اند نظیر تاچ, ال سی دی موبایل و درب پشت (در برخی از گوشی ها)  کاربرد دارد.

با این وسیله میتوان خطر شکستگی این قطعات را در هنگام جداسازی از بین برد.

  یک سپراتور با گرم کردن قطعات در یک دمای خاص تاثیر چسب را از بین برده و باعث سهولت در جدا شدن قطعات میشود.

عملکرد دستگاه به این شکل است که صفحه ی مسی پوشانده شده با پد سیلیکونی عملکرد مکش و انتقال حرارت رو انجام داده تا چسب نمایشگر نرم و جدا شود,  البته حواستان باشد برای جدا کردن نمایشگر دوربین سلفی و سنسور را خارج کنید.

گاهی تعمیرکاران  از سشوار صنعتی اقدام به بازکردن درب پشت یا جداکردن تاچ از شاسی گوشی میکنند که به دلیل یکنواخت نبودن حرارت، باعث شکستگی قطعات و تحمیل خسارت  میشود.

از بهترین شرکت های سازنده ی سپراتور میتوان به مکانیک, AIda, سانشاین, Yihua, M-triangle و یاکسون اشاره کرد.

جهت آشنایی با انواع مدل سپراتور تعمیرات موبایل پیشنهاد میکنیم مقاله ی کارایی سپراتور در تعمیرات موبایل را مطالع کنید.

5. مولتی متر:

در عیب یابی قطعات روی برد الکترونیکی کاربرد دارد.

این ابزار دستگاهی برای اندازه گیری کمیت الکتریکی از قبیل ولتاژ , جریان , مقاومت و... است. در هر تعمیرگاه موبایلی وجود یک مولتی متر ضروریست.

این ابزار در دو نوع آنالوگ( عقربه ای ) و دیجیتال موجود است که البته استفاده از نوع آنالوگ آن دیگر منسوخ شده است.

مولتی متر های دیجیتال نیز در دو مدل سلکتوری و اتورنج عرضه میشوند. در مدل سلکتوری سرعت عملکرد بالاتر بوده اما در مدل اتورنج کار کردن با آن راحت تر است. در کل برای تعمیرات گوشی نیاز به مولتی متری دارید که سریع و راحت بوده و دارای تست بوق و تست دیود هم باشد که اکثر مدل های دیجیتال این مورد را دارند.

شرکت های زیادی اقدام به ساخت مولتی متر کرده اند و مدل های مختلفی از این ابزار در بازار موجود است, شما باید با توجه به دقت اندازه گیری و میزان کمیت های الکترونیکی موردنیازتان بهترین مولتی متر را خریدار نمایید.

 

6. پیچ گوشتی:

پیچگوشتی ها در اندازه ها و ابعاد مختلف در بازار عرضه میشود, هر پیچگوشتی بسته به نوع کاربرد آن ( تعمیرات آیفون یا اندروید) متفاوت است. شما باید به عنوان یک تعمیرکار موبایل  پیچگوشتی های لازم برای باز کردن تمام مدل های گوشی را در اختیار داشته باشید ,ست ابزار موبایل معمولا تمامی مدل ها را دارند و میتوانند گزینه ی مناسبی باشند.

 

7. چسب uv: 

برخی آن را چسب فرابنفش نیز معرفی میکنند. فرایند اتصالی آن منحصر به فرد است. بارزترین مشخصه ی چسب یو وی آن است که در کمترین زمان ممکن با مقاومت بی سابقه ای خشک می شود. از این چسب در تعمیرات موبایل برای عایق برد استفاده می شود تا قسمتی از برد که دچار آسیب شده است از رسانایی محفوظ بماند, البته باید محل چسب خورده را در معرض تابع اشعه uv گذاشت تا نتیجه ی مد نظر حاصل شود.

 

8. اسپاتول و قاب باز کن :

همانطور که از نام این وسیله مشخص است  اسپاتول برای باز کردن قاب و درب پشت گوشی مورد استفاده قرار میگیرد معمولن در دو نوع فلزی و پلاستیکی موجود است از نوع پلاستیکی آن برای جدا کردن فلت های داخلی نیز میتوان استفاده کرد البته از پیک (قطعه ی نارسانا ) هم میتوان در باز کردن قاب موبایل استفاده کرد و داشتن این وسیله ی کوچک در کنار سایر ابزار خالی از لطف نیست .

9. لامپ uv:

این لامپ ها در کنار چسب uv استفاده میشوند و قادرند در طول موج 365 نانومتر فرایند خشک کردن را فراهم کنند. در واقع راز استحکام چسب های uv لامپ یو وی است.

لامپ های یو وی در برندهای متنوعی در بازار موجود است. لامپ یو وی برند مکانیک, ریلایف, سانشاین را میتوان از جمله بهترین مدل های موجود در بازار دانست.

جهت آشنایی بیشتر با این ابزار مقاله ی کاربرد لامپ uv  در تعمیرات موبایل را مطالعه نمایید.

ابزار مورد نیاز در تعمیرات موبایل

10. پنس ها:

در هنگام لحیمکاری و برای برداشتن قطعات ریز موبایل پنس ها میتوانند بسیار کمک کننده باشند پنس ها در مدل های مختلف (سرکج ,سرصاف و...)و در جنس ها و اندازه ی مختلفی موجود است که همین عامل باعث تفاوت قیمت این ابزار کاربردی شده است.

از بهترین مدل پنس ها میتوان به پنس های کیانلی, پنس های تیتانیومی ریلایف, پنس 2UUL و پنس های مکانیک اشاره کرد .

در این مورد میتوانید مقاله ی انتخاب بهترین پنس تعمیرات موبایل را مطالعه کنید.

 

 

11. تیغ و کاتر :

انواع تیغ ها وجود دارد که ممکن است در حین تعمیر برد موبایل به آن نیاز داشته باشید, یک تیغ و کاتر حرفه ای میتواند سیم های مختلفی مانند سیم جامپر را قطع کند از این وسیله برای خراشیدن برد در موارد خاص نیز استفاده میشود.

 

12. تمیز کننده برد/تینر:

این محلول( تمیز کننده برد) برای پاک کردن برد قبل از تعمیر استفاده میشود. با از بین بردن گرد و غبار و سایر آلاینده ها از کیفیت انجام کار در مراحل بعدی اطمینان خواهید یافت.

حواستان باشد از مواد با کیفیت استفاده کنید چرا که ممکن است برد آسیب ببیند.

13. سیم لحیم:

در کار لحیم کاری از 2 نوع سیم لحیم میتوان استفاده کرد :سیم لحیم با سرب و سیم لحیم بدون سرب. اکثر تعمیرکارها از سیم لحیم های با سرب استفاده میکنند چرا که در دمای پایین تری ذوب میشود اما برای سلامتی خطر دارد و باید در محیط با تهویه مناسب استفاده شود و اقدامات لازم برای ایمنی باید انجام گیرد.

سیم لحیم های بدون سرب برای سلامتی هیچ خطری ندارند اما در دمای بالاتری ذوب می شوند.

 

 توصیه ی ما این است برای حفظ سلامتی خود از هر نوع سیم لحیمی که استفاده میکنید در کنارش از دستگاه تهویه یا همان فن دود کش  استفاده کنید. چرا که دود ناشی از سیم لحیم به مرور زمان روی سیستم تنفسی اثرات نامطلوبی خواهد گذاشت.

14. سیم جامپر:

سیم جامپر ها سیم های نازکی هستن که برای اتصال یک نقطه از  برد به نقطه ی دیگر استفاده میشود و تعمیرات خاص تلفن همراه را امکان پذیر میکند.

15. گیره یا نگهدارنده برد :

از گیره و نگهدارنده ی برد برای ثابت نگه داشتن برد موبایل در هنگام تعمیرات استفاده می شود.منظور این است که برد را بدون آسیب به قطعات ضعیف نگه دارید. ما در مقاله ی گیره برد های تعمیرات موبایل به طور کامل به معرفی این محصول پرداخته ایم.

 

16. خمیر قلع :

در کار تعمیرات برای ترمیم پایه های آی سی کاربرد دارد. خمیر قلع بر روی مکان مورد نظر مالیده شده و سپس توسط حرارت ذوب میشود و باعث ایجاد اتصال بین پایه ی قطع شده و سطح برد میشود.

17. خمیر فلکس:

یک مایع احیاکننده قلع است که در اثر تماس با قلع شکل کروی یا محدب شکل به آن می دهد, این مسئله سبب می گردد کار تمیز تر و نیز اتصالات بهتر ایجاد شود. همچنین خمیر فلکس باعث خوب پخش شدن حرارت شده که موجب بالا رفتن تحمل گرما توسط قطعات شده و از سوختن آن ها جلوگیری به عمل می آورد و در کنار این خاصیت می توان از آن به عنوان مایع خنک کننده هم استفاده کرد. این ماده به سه حالت کاملن مایع و یا خمیری( کاسه ای ) و جامد در بازار موجود است, که حالت مایع و خمیری تقریبا کارکرد یکسانی دارند.

هنگام استفاده از مایع فلکس بهتر است از ابزار تزریق فلکس نظیر سرنگ های شیشه ای استفاده کنید که روی میزان مصرف آن کنترل بهتری داشته باشید.

نوع فلکس جامد در عیب یابی برد موبایل مورد استفاده قرار میگیرد که به رزین یا فلکس سنگی نیز در بین تعمیرکاران موبایل معروف است.

18. روغن لحیم :

روغنی که در حرفه ی لحیم کاری به شدت مورد نیاز است و عملا بدون آن کار لحیم به درستی قابل اجرا نیست. روغن لحیم رطوبت برد را بالا برده و با حفظ گرما , باعث شکل مناسب لحیم می شود, سطح برد را روان میکند و لحیم کاری با کیفیت بهتری انجام می شود. از دیگر کاربرد های آن تمیز کردن سطح نوک هویه است.

19. سیم قلع کش:

سیم قلع کش برای برداشتن قلع  اضافه روی برد کاربرد دارد, نحوه ی کار این است که ابتدا سیم را به روغن لحیم آغشته کرده سپس روی قلع اضافه ی روی برد قرار میدهیم و بعد از برداشتن قلع باید آن قسمت از سیم را قطع کنیم .

20. پمپ قلع کش:

قلع کش ابزاری برای برداشتن قلع های اضافی از روی برد هاست . از این ابزار در لحیم کاری استفاده می شود . زمانی که میزان قلع مصرفی در لحیم کاری اضافی بوده و یا نیاز به باز کردن یک قطعه لحیم شده از روی برد باشد ، محل ابتدا قلع اندود شده سپس توسط هیتر و هویه گرم می شود و پس از آب شدن قلع ، می توان توسط این ابزار محل را پاکسازی نمود .پمپ قلع کش توسط مکش هوا , قلع را درون خود جمع می کند , به این صورت که اهرم قلع کش را به طور کامل فشار داده سپس با فشاردادن دکمه ای که روی آن است قلع های ذوب شده را درون خود جمع می کند.

التراسونیک:

این دستگاه را نمیتوان جزء لوازم ضروری در تعمیرات موبایل دانست اما وجود آن می تواند بسیار کمک کننده باشد.

التراسونیک برای پاک کردن موارد زیادی مثل جواهرات, ساعت ضد آب, برد های الکتریکی, پروتز های دندانی و... کاربرد دارد.

واژه ی التراسونیک به معنای مافوق صوت است با استفاده از این امواج تمام آلودگی چسبیده به سطوح از بین میرود.

  این دستگاه پر از مایع التراسونیک است که از کف یا دیواره های آن امواج فراصوت آزاد می شود.

ابزار های ایمنی تعمیرات موبایل:

قبل از شروع هر کاری رعایت نکات ایمنی لازم و ضروری است, سعی کنید همواره ابزاری تهیه کنید که ارگونومیک بوده و در استفاده ی طولانی مدت به شما آسیبی وارد نشود. همینطور بخارات ناشی از خمیر قلع, فلکس و ... در هنگام لحیم کاری ممکن است سیستم تنفسی شما را دچار آسیب کند پس بهتر است از فن مکنده دود برای تهویه ی محیط استفاده کنید.

هزینه ی لازم برای خرید ابزار تعمیرات موبایل چقدر است؟

برای پاسخ به این سوال متاسفانه به دلیل نوسانات قیمت ارز امکان ارائه ی یک قیمت قطعی ممکن نیست چرا که قیمت ابزار تعمیرات موبایل نیز بسته به نوسانات قیمت دلار تغییر می کند. البته باید بدانید که ابزار تعمیرات موبایل تنوع بسیار زیادی دارد و روز به روز به این تنوع افزوده می شود. ابزار های مبتدی, متوسط و حرفه ای تعمیرات موبایل هر کدام نیاز به میزان هزینه ی متفاوتی دارد. برای شروع کار در صورت نبود بودجه ی کافی میتوانید از ابزار های مبتدی استفاده کنید و به تدریج و با افزایش سرمایه ابزار خود را ارتقا دهید. چنان چه نیاز به محاسبه ی قیمت ابزار دارید قیمت ابزار های موجود در وبسایت کاملا به روز می باشد و شما میتوانید با استفاده از لیست بالا و لیست قیمت محصولات موجود در وبسایت میزان بودجه ی لازم را محاسبه کنید, علاوه بر این با استفاده از راه های ارتباطی موجود در وبسایت  میتوانید به صورت کاملا رایگان از متخصصین ما مشاوره دریافت کنید.

سخن آخر:

شما میتوانید تمامی مدل ابزار های تعمیرات موبایل را با ضمانت اصالت کالا و تضمین بهترین کیفیت از وبسایت 1200mobile تهیه نمایید.

ما به عنوان یک فروشگاه ابزار تعمیرات موبایل با وارادات مستقیم کالا و  حذف واسطه ها سعی کرده ایم در کنار کیفیت بالای محصول , بهترین قیمت ها را رقم بزنیم.

در پایان امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته باشد چنان چه هر سوالی دارید میتوانید در بخش نظرات مطرح کنید و جهت دریافت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

محصولات مرتبط
نوشته‌های مرتبط
8 نظر
  • amir

    amir 1400-09-17 پاسخ

    سلام مهندس فروش عمده هم دارید؟
    • مدیر

      مدیر 1400-09-20 پاسخ

      سلام بله , جهت سفارش عمده به شماره واتساپ 09179171200 پیام بدید .
  • محمدپور

    محمدپور 1400-09-16 پاسخ

    سلام و عرض ادب و ممنون از مقاله ی خوبتون
    دسته ی هیتر کوییک 715 رو موجود دارید؟
  • امیرحسین

    امیرحسین 1400-07-24 پاسخ

    سلام و عرض ادب
    من تازه آموزش دیدم و میخوام همه ی وسایل رو یکجا بخرم , چقدر بهم تخفیف میدید ؟
    • مدیر

      مدیر 1400-07-24 پاسخ

      سلام دوست عزیز
      به شماره ی واتساپ 09179171200 پیام بدید « همکاران ما در واحد فروش پاسختون رو میدن
      پیروز باشید.
  • بشیر

    بشیر 1400-07-18 پاسخ

    سلام جناب
    برای شروع کار چه لوپی رو معرفی میکنید , البته سرمایه ی زیادی ندارم متاسفانه
    • مدیر

      مدیر 1400-07-18 پاسخ

      سلام دوست عزیز
      همینطور که گفتیم برای شروع کار نیاز به سختگیری نیست , شما میتونید با لوپ دوچشمی یاکسون AK10 یا سانشاین st-6024 شروع کنید به تدریج که مشتری هاتون زیاد شد و سرمایه اومد دستتون برید سراغ مدل های بالاتر , مثل لوپ های سه چشمی ریلایف یا لوپ یاکسون Ak36
  • جواد

    جواد 1400-06-09 پاسخ

    عالی بود خسته نباشید
ارسال نظر
پاسخ دهید
روش های ارتباط با ما